Yrityksestä

Amutek Oy

Tiilirakenne on näyttävä, lähes huoltovapaa, paloturvallinen ja pitkäikäinen. Sen tekemisessä tarvitaan kuitenkin muutakin kuin tiiliä, laastia ja muurari.

Meiltä Amutekista löydät erilaisia muuratuissa rakenteissa tarvittavia tuotteita: suunnittelemme, kehitämme, valmistamme, markkinoimme sekä myymme muurausalan korkealuokkaisia tuotteita.

Amutek Ky – nykyisin Amutek Oy – perustettiin vuonna 1990, ja tuotekehitystyö ensimmäisten AMU®-tuotteiden parissa alkoi muuraustyön edistämisprojektin (MEP) laitetyöryhmässä vuonna 1987. Tuotekehittelyssä kaikki lähti liikkeelle tarpeesta: kuinka helpotetaan ja nopeutetaan muuraustyön aloitusta, muuraustyötä sekä kuinka jälkityö minimoidaan. Nykyään myös Eurokoodit ja standardit ohjaavat tuotekehitystä. Teemme yhteistyötä ja kehitämme tuotteita yhdessä muurareiden, muuraus yrittäjien, muurausalan materiaali valmistajien, rakentajien, rakennuttajien, suunnittelijoiden, viranomaistahojen, oppilaitosten ja muiden rakennusalan ammattilaisten kanssa. Haluamme jatkossakin kehittää alaa ja rakennetta sekä tuoda markkinoille laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita. Tunnistat kehittämme tuotteet AMU®-etuliitteestä.

Olemme suomalainen yritys. Uudet näyttely-, myynti- ja varastotilamme sijaitsevat Vantaalla Mikkolan pienteollisuusalueella. Toimialueemme on koko Suomi, jonka lisäksi meillä on myös vientiä ulkomaille. Kun sinulla on muurausta, isompaa tai pienempää, kerromme sinulle mielellämme lisää ja autamme oikeiden tuotteiden valitsemisessa.

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksemme!